Magazijnliften voor vervoer van 8 goederen-karren op een platform

Picnic is een grote online supermarkt waar consumenten voor al hun boodschappen terecht kunnen. Bij een online supermarkt horen natuurlijk grote distributiecentra waar de artikelen opgeslagen en verpakt worden voordat zij naar de klanten worden gebracht.

Picnic bouwt een nieuw duurzaam distributiecentrum in Utrecht, tijdens de bouw hebben zij tijdelijk hun logistieke activiteiten ondergebracht in een bestaande hal.
In deze hal heeft De Jong’s Liften 2 magazijnliften van het type SL750 geplaatst met een speciaal op maat gemaakt platform. Dit platform heeft een afmeting van 270 x 270 cm met een doorloophoogte van 300cm. Er kunnen gestapeld precies 8 goederenkarren van 120 x 125 cm en 149 cm hoog op vervoerd worden.

De magazijnlift heeft 2 stopplaatsen, één op de begane grond en de andere op 4 meter hoogte. Aan twee zijdes kunnen de goederenkarren in- en uitgereden worden.

Zodra het nieuwe distributiecentrum klaar is, wordt de op maat gemaakte SL750 verplaatst naar de nieuwe locatie, waar het een magazijnlift wordt met 3 stopplaatsen. Ook in andere distributiecentra van Picnic zijn al magazijnliften van De Jong’s Liften geplaatst.