Nieuwe vergrendeling LDR4A voor etageschuifhek LS-4

De Jong’s Liften wil het haar klanten en de eindgebruikers gemakkelijker maken!
En daarvoor hebben wij een nieuwe vergrendeling ontwikkeld voor het etageschuifhek LS-4. Sinds 2010 moeten alle bouwliften, inclusief de personen- en goederliften voorzien zijn van een etageschuifhek met schoprand, knie- en buikregel op iedere etage, waarbij het openen en sluiten afhankelijk moet zijn van de aanwezigheid van het platform.

Voor de vergrendeling van het etageschuifhek LS-4 waren er twee systemen, LS-4L (vergrendeling) en LS-4B (blokkering). Deze worden nu vervangen door één vergrendelingssysteem de LDR4A in combinatie met het bestaande etageschuifhek LS-4. Het etageschuifhek LS-4 is ook uit te breiden met een geperforeerde aluminiumplaat, dat te monteren is in het etageschuifhek LS-4. Het etageschuifhek LS-4 is hierdoor ook inzetbaar in een bewoonde situaties (openbare benutting).

Waarom is de vergrendeling LDR4A ontwikkeld?

Dit nieuwe vergrendelingssysteem is multifunctioneel. Waren er eerst twee aanvullende voorzieningen nodig voor het (veilige) gebruik, met de nieuwe vergrendeling volstaat u met één vergrendeling die makkelijker te (de-) monteren is. Daarnaast is het zeer veilig en gebruiksvriendelijk omdat er maar één eenvoudige sleutel voor de bediening benodigd is. De Jong’s Liften is er dan ook trots op dat ook de (keurings-) instantie (AKI) waar deze etageafsluiting is aangemeld, het heeft goedgekeurd.

 

In het kort de voordelen:
Het nieuwe vergrendelingssysteem kan op het bestaande etageschuifhek LS-4 gemonteerd worden
De multifunctionele systeem LDR4A is zeer gemakkelijk spiegelbaar
Eenvoudiger en kostenbesparend in (de-) montage en zeer veilig in gebruik
Minder losse onderdelen en goedkoper in aanschaf