Cursusaanbod

Cursus (Hulp-) Monteur Goederenbouwlift – Opleidingsbedrijf VSB
De veiligheid voor de gebruiker, continuïteit op de bouwplaats voor een optimale productiviteit is belangrijk. Kennis over opstelling, onderhoud en storingen van de liften biedt een toegevoegde waarde om de bedrijfszekerheid te vergroten.

De Jong’s Liften is door het opleidingsbedrijf VSB aangewezen als erkende opleidingslocatie voor de cursus (Hulp-) Monteur Goederenbouwlift. De goederenbouwlift is een onmisbaar hulpmiddel op een bouwplaats voor het snel en veilig transporteren van goederen. Deze goederenlift moet aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. Dit begint natuurlijk al bij de montage van de lift door de (hulp-) monteurs.
De cursus (Hulp-) Monteur Goederenbouwlift bestaat uit theorie- en praktijkonderdelen zoals wet- en regelgeving, krachtenspel en liftonderdelen en hun functies.

Nadat de opleiding is afgerond worden de deelnemers getoetst. De toetsing duurt maximaal 4 uur en wordt verzorgd door daarvoor geaccrediteerde examinatoren. De toets bestaat uit theorievragen, een practicum.

Het certificaat voor (Hulp-) Monteur Goederenbouwlift is 5 jaar geldig. Het certificaat geldt als erkenning van het vak en bewijs van vakbekwaamheid.

Download hier de cursusinformatie van de VSB.

Voor cursusdata, prijs en aanvullende informatie kunt u ons bellen op 0345 – 636 000 of een e-mail sturen naar verkoop@jongliften.nl.

Cursusaabod van De Jong's Liften - erkende opleidingslocatie van de VSB