Etage stuurunit

Specificaties

De Jong’s Liften introduceert een nieuwe Etage Stuurunit (ESU) voor zowel bestaande als nieuwe AT-, MP- en PT- goederen- en personen-/goederenliften. Met dit systeem selecteert de gebruiker de etage en stuurt daarmee de lift direct naar de gewenste etage. Het werkt sneller, betrouwbaarder en efficiënter dan de bestaande systemen. De ESU kan op iedere bouwlift met een CE-keurmerk worden toegepast ongeacht het merk van de lift.

Het ESU-systeem bestaat uit een basis bedieningskast en is leverbaar in twee uitvoeringen: met etage-afslagschenen of met een pulsteller. Het ESU-systeem is leverbaar in combinatie met de universele etage bedieningskasten.
Met de etage bedieningskasten kan de lift vanaf alle etages naar boven of naar beneden (tot op de 2 meter stop) gestuurd worden door middel van het ‘up/down/stop next landing’ systeem.
Beide bedieningskasten (basis en etage) zijn waterdicht (IP67) en slagvast. Een lage liftbasis-afscherming is hierbij verplicht.

Een groot voordeel is dat na stroomuitval de lift weer direct gebruikt kan worden en opnieuw programmeren is niet nodig.

De ESU van De Jong’s Liften is als optie verkrijgbaar.

Wilt u meer informatie over onze liften?